Rahoitus

JOUSTOA HANKINTOIHIN

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille.

Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy Stemma-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.

AKTIIVIRAHA-KORTTI

Voit hakea Aktiiviraha-korttia Stemma-myymälöissä.

Aktiiviraha-kortilla käytössäsi ovat kauppiaiden maksuaikatarjoukset. Aina kun tarvitset rahoitusta ostoillesi. Aktiiviraha on kortti myös ihan jokapäiväiseen käyttöön.

  • saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa
  • saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
  • kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
  • voit itse valita korttisi tunnusluvun
  • lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 26,28 % (5/2016), kun nimelliskorko on 13,065 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Kluuvinkatu 6, Helsinki.

Esimerkki maksuaikatarjouksesta: Maksuaikaa 6 kuukautta tasaerissä

Sovit oston yhteydessä myyjän kanssa maksuaikatarjouksesta. Saat tuotteen heti mukaan ja maksat ostosi kuudessa yhtä suuressa kuukausierässä. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.

Esimerkkilaskelma: Ostoksesi summa on 1 200 € tai 6 kuukauden maksuajalla 205 €/kk, korko 0 %, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, luottohinta 1 230 €.

Evästeet